background image

Over domini

Domini is een ontwerpbureau dat zich richt op het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van nieuwe media producties. Hierbij kunt u denken aan websites, maar ook webapplicaties, animaties en sounddesign. Daarnaast houdt Domini zich ook bezig met het ontwerpen voor klassieke media, zoals huisstijlen, brochures en verpakkingen.

Al vijftien jaar timmert Domini aan de weg en heeft in die periode aan de wieg gestaan van baanbrekende, creatieve producties. Deze onderscheiden zich door toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Techniek is ondergeschikt aan deze doelen, techniek is een middel. Woorden als ‘dat kan niet’ of ‘dit is technisch onmogelijk’ komen niet voor in het vocabulaire van Domini. Het bewijzen van het tegendeel is juist een van de drijfveren.

Werkwijze

Domini neemt u desgewenst bij de hand en adviseert u van A tot Z over de te volgen strategie bij het realiseren uw behoeften. Vragen die daarbij aan de orde komen zijn: Welke doelen wilt u bereiken? Wie is uw doelgroep? Welke middelen kunnen of willen we inzetten om de gestelde doelen te bereiken?

Pas wanneer er duidelijke antwoorden zijn op deze vragen, begint Domini met ontwerpen. Ook in dit stadium is het van belang dat de creativiteit niet wordt belemmerd door beklemmende en onnodige randvoorwaarden. Uw doel, uw wensen, daar gaat het om. En als daarvoor allerlei ingewikkelde hindernissen genomen moeten worden, is het aan Domini om hiervoor oplossingen te bedenken. Daar gaan we u verder niet mee lastigvallen.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die Domini voor uw organisatie kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op.