background image

Thermen Holiday

Thermen Holiday - slide 1 Thermen Holiday - slide 2 Thermen Holiday - slide 3 Thermen Holiday - slide 4

“Ontwerp en ontwikkel voor ons een nieuwe website waar onze klanten zich direct thuis voelen”. Zo luidde de opdracht die Domini ontving van Thermen Holiday. Dit omvangrijke saunacomplex in Schiedam biedt een breedt scala aan sauna's, baden en behandelingen voor haar bezoekers.

Thermen Holiday communiceert via diverse online platformen met zijn klanten. De website vormt de spil in deze dialoog. Bezoekers kunnen op de website eenvoudig toegangsbewijzen en behandelingen reserveren.

Domini ontwikkelde – in samenwerking met Interned1 – voor de website een nieuwe look & feel, die beter aansluit bij de belevingswereld van gasten die zich lekker een dagje willen ontspannen.

Het reserveringssysteem werd flink op de schop genomen. Met een minimum aan handelingen kunnen bezoekers eenvoudig en vlug hun ideale saunabezoek samenstellen.

Als vanzelfsprekend ontwikkelde Domini een website die aan alle recente webstandaarden voldoet. De website is zonder probleem op elke type apparaat te bekijken, van smarthone tot desktop computer.